Ta et deilig, rensende bad!

rensendebad

Om du er så heldig å ha et badekar, er i dag et godt tidspunkt å ta et lang, rensende bad på. Det er nemlig ikke bare solens syklus som påvirker oss, men månen har også mye å si – bare tenk på flo og fjære, og at de fleste tsunamier skjer ved ny- eller fullmåne!

Nå er månen på sitt aller, aller mørkeste før den snur i natt og begynner å vokse igjen. Dette er derfor et godt tidspunkt å foreta utrensende aktiviterer på, som for eksempel et bad.

Det er mange måter du kan gjøre dette på, og her har du noen forslag.

Havsalt er rensende i seg selv, og gjør seg veldig godt i badekar. Saltet trekker ut avfallsstoffer fra huden, fjerner døde hudceller og tilfører mineraler. En sikker vinner! Om du blander havsalt med olje (du kan godt bruke det du har i kjøkkenskapet, olivenolje for eksempel), så får du en fin kroppsskrubb. Da utnytter du renseeffekten enda litt bedre, i og med at du faktisk også masserer og setter i gang blodsirkulasjonen i enda større grad. Stå i badekaret mens det tappes, og legg deg bare ned og la skrubben løse seg opp når det er ferdigtappet.

Epson-salt kan du kjøpe på apoteket eller på helsekosten. Dette er magnesiumsulfat, som booster havsaltets effekt i og med at dette i seg selv har terapeutiske egenskaper – den glatter ut ru hud og kan dempe muskelsmerter og betennelser i huden.

Dersom du ønsker å bruke aromaterapi sammen med saltet, kan du bare dryppe noen dråper i saltet før du drysser det i badekaret. Einerolje er spesielt god på å rense ut slaggstoffer i kroppen, så det er stort sett den jeg bruker.

Urter er også en mulighet, og salvie er en velkjent rensende urt. Legg den i en tøypose og hold den under det rennende vannet, så blir det som å lage en diger kopp med te!

Og om du vil virkelig leve ut dine alternative sider, kan du ta med deg noen bergkrystaller og legge i badekaret sammen med deg. Disse sies nemlig å ha rensende egenskaper i seg selv, og den gir uansett badet ditt en ekstra naturboost!

body of water
Creative Commons License photo credit: mikecpeck

Related Posts with Thumbnails................................................................................................................................................

Har du fått dine 10 gratis tips til hvordan du kan komme i bedre kontakt med naturen ennå?

Meld deg på nyhetsbrevet, og få dette samt andre nyttige tips direkte til din mailboks!................................................................................................................................................
Du kan legge igjen et svar, eller trackbacke fra din egen side.

2 kommentarer to “Ta et deilig, rensende bad!”

  1. Åh! Når jeg leser sånne poster som dette er jeg super lei meg for at jeg ikke har badekar! Tenker jeg må reise på besøk til noen som har en dag!

  2. Jeanette says:

    Ja, ikke sant… :) Skjønner akkurat hvordan du har det, for jeg var badekarløs i mange år jeg også. Nå har jeg endelig fått meg et fint et med løveføtter, og selv om jeg lengter etter et hus som ligger mer landlig til så flytter jeg ikke før jeg vet jeg får plass til mitt elskede badekar! :)

Legg igjen en kommentar

CommentLuv Enabled
Powered by WordPress | For Free Cell Phones visit www.iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre Blog, Free MMORPG Games and Fat burning furnace review