Link Love: tips til en naturlig jul

julelys

Hei! Hvis du er ny her, kan det hende du vil abonnere på RSS-feeden. Takk for besøket! :)

Julen nærmer seg, og inspirasjon har man jo alltids bruk for når tiden begynner å bli knapp og ideene begynner å bli brukt opp.

Akkurat nå er jeg helt clueless på hvordan huset egentlig skal pyntes, for en del har blitt ødelagt, en del har blitt borte, og en del passet mye bedre inn i leiligheten jeg bodde i før. Samtidig har jeg ikke lyst til å kjøpe så veldig mye ny pynt eller bruke så overvettes mange penger på julegaver, fordi jeg synes at julen bør være et tidspunkt hvor viktige verdier som familie, natur og miljø bør stå mye høyere enn konsumentmentalitet, overforbruk og uttømming av ressurser. Og så har jeg veldig lyst til å lage noe av julematen selv i år, både for å holde tradisjoner i hevd og for å styre unna noen av e-stoffene som gjerne hører med i ferdige produkter.

Nå begynner jeg å se det for meg hvordan det hele skal bli til slutt, mye takket være linker som dette. Jeg håper du liker dem like godt som jeg gjør! :)

Miljøvennlig innpakning fra Veronicas gale matverden

Jeg vil ikke ha kredittkortjulegaver fra Fullt Hus

Miljøvennlige tips til julen fra food is my religion

Hjemmelaget julepostei fra En Sunn Familie

10 julegaver til under 100lappen fra Gammelt blir nytt

Ha en fin førjulshelg! :)
Creative Commons License photo credit: jonas.lowgren

Om Jeanette

Jeanette er utdannet førskolelærer, og levende opptatt av barns oppvekstvilkår og behov for en levende natur. Hun er selv mor til en treåring.

Related Posts with Thumbnails
You can leave a response, or trackback from your own site.

En kommentar til “Link Love: tips til en naturlig jul”

  1. RT @barnavnaturen Linklove: tips til en naturlig jul http://bit.ly/eOKODS

Legg igjen en kommentar

CommentLuv Enabled